Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La început a fost disputa. Când am primit în teste LG Optimus 3D, cineva mi-a spus că primul a fost HTC Evo 3D. Când am intrat în detalii şi am ajuns la data exactă a lansării, apoi la existenţa pe piaţă a ambelor, am ajuns la concluzia că ambii producători s-au chinuit să-şi lanseze „bom­bele” pe piaţă a­proa­pe simultan. Aproape, pentru că a fost doar o dife­renţă de zile, în favoarea LG.

Apoi a fost pro­blema. Căci da, dacă n-ar fi venit în teste LG-ul mai în­tâi, n-aş fi avut termen de comparaţie şi aş fi trecut cu vederea nişte mici diferenţe pe care le-am remarcat la Evo 3D. Nu sunt capitale, ci mai degrabă la nivel de nuanţe, dar sunt. De exemplu, intensitatea culorilor, lizibi­litatea ecranului şi însăşi maniera în care se redă 3D-ul stereosco­pic. Adică fix elementul care scoate din pluton noul model de la HTC. Îi reproşez modelului Evo 3D o anumită imprecizie în redarea conţinutului 3D, căutarea unghiului favorabil luând ceva timp.

La un moment dat, senzaţia este că ai de-a face cu ilustratele de pe vremuri, cu chinezoaice care făceau cu ochiul, aşa de repede „fuge” imaginea şi 3D-ul, dacă mişti un pic aparatul. Sigur, suntem doar la primele modele cu o astfel de tehnologie, aşa că micile detalii se vor corecta în timp. În schimb, Evo 3D are un procesor mai puternic decât colegul de la LG: 1,2 GB şi un acumulator mai rezistent la tăvăleală: Li-Ion 1730 mAh. Mi-a plăcut carcasa (spate) dintr-un plastic cauciucat (cel puţin aşa pare) cu striaţii, care face ca terminalul să se aşeze bine în mână, prin conferirea de aderenţă.

Evo este un terminal mare, care atrage privirile şi nu datorită celor două camere foto de pe spate, care, desigur, miră necunoscătorii, ci pentru că pur şi simplu arată bine. În partea frontală nu există nici un buton hardware, ci patru puncte de control touch, toate patru bine delimitate. Excelentă ideea celor de la HTC să doteze terminalul cu două butoane metalice în lateral dreapta, care, pe lângă faptul că-i dau o notă estetică aparte telefonului, sunt şi foarte utile. Unul foloseşte la activarea şi dezactivarea modului de fotografiere (3D sau 2D), celălalt e declanşatorul.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.