Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă duminică s-ar organiza alegerile locale, cei mai mulți dintre respondenții celor mai noi sondaje CURS și Avangarde ar vota cu PNL.

Potrivit sondajului CURS, 32% dintre respondenți ar vota cu PNL și 27% cu PSD.
La sondajul CURS au participat 980 de respondenți cu vârsta de peste 18 ani.


Integral pe GândulComentarii

ariciul Chestia asta e ca la evaluarea culturii in anii cand traia omul in pestera.veneau activistii de partid sa evalueze viitoarea recolta,de grau de papusoi,si pentru imagine mai puneau de la ei un procent doua,la care partidul ,mai adauga si el in plus cateva procente fanteziste,contractau recolta inca de cand se itea firul printre bolovani,venea vara seceta si se trezeau cu nici jumatate din cat au evaluat.Cine facea foamea si manca la ....cartela?ia ghiciti?aveti dreptul la 3 incercari.Sondaj.Ba ii stiti pe toti astia care ies ca paduchii in fata.le stiti si minciunile.si primisiunile neindeplinite De 30 de ani sunt aceiasi.si tot nu vati invatat minte?sunteti masochisti tata.ca vanatorul ala care era prins de urs ,ii dadea ala muie dar el tot se ducea la vanatoare pana ia zis ursul;ba tu ori esti prost,ori iti place sa sugi p..a.

5 iunie 2020 8:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.