Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surse din PSD susțin că unii lideri județeni ar dori înlăturarea lui Marcel Ciolacu din fruntea partidului. Potrivit unor surse neoficiale, actualul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu mai este dorit în fruntea partidului, iar unul dintre posibilii contracandidați ar fi fostul premier Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu ar urma să plece într-un turneu prin țară, pentru a se lămuri ce filiale județene ale PSD îl vor sprijini pentru a rămâne în funcția de lider al partidului. Pe de altă parte, Sorin Grindeanu, care în prezent este președintele ANCOM, a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, faptul că nu dorește să concureze cu Marcel Ciolacu.

"Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt si voi ramane un om cu valori profunde de stânga, voi susține si ma voi implica intr-un proiect serios, corect si bazat pe necesitățile reale ale societății românești. Vreau să cred ca adevărații social democrati înțeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul in care jumătate dintre români au incredere.

Integral pe România LiberăComentarii

Dan Voiculescu, profesor doctor docent de securitate ceaușistă Măi fraților, eu zic să-l puneți ditamai liderul pe Cozmin Gușă, iese în evidență din pulime că are moaca aia de tomberon inteligent, seamănă cu o jumătate de cur, adică seamănă cu o bucă rubicondă, bărbierită ce-i drept, de fapt el seamănă cu un cur, ca să fiu mai precis. Micimanul ăsta de Ciolacu, are moaca aia tâmpă de cur nebărbierit, nu e impozant ca arătare și nu e nici prea intelighent, spre deosebire de Gușă care excelează în deșteptăciunea prostiei crase și a idioțeniei hipercretinoide. Ciolacu ăsta e un fel de frate geamăn al lui Liviu Pleșoianu, el aduce mai mult cu un țucălar emerit de profesie, nicidecum de țarevici al PSD. În opinia mea de Gușter exotic îmbătrânit în rele securistice ceaușiste, ar fi mai bine s-o puneți deocamdată ca lider inter-râmaru pe Lia Olguța Vasilescu, e cea mai competentă din super-mega-hiper-galaxia noastră, vorbărește și pă engleză, și pă franceză, chiar dacă mai bagă munca-n tramvai, are centură neagră de carăte, e ditamai sen-sei în competențele de toate tipurile, e fotogenică din toate pozițiile, în special când stă capră, ce să mai vorbim? E ditamai liderul care poate băga PSD-ul în căcat cu mari succesuri. Apoi o s-o puneți d-un congresoi, unde o să-l ungeți cu drâmba pe Cozmin Gușă liderul liderilor neo-staliniști cu față de cur uman, lider dă tip nou, imaginat cu oarece succesuri de Animalul Ion Ilici Iliescu, fi-ei țărâna grea, că încă n-a crăpat, ca să mă pot și eu duce să mă cac pe mormântul lui. Vă pupă dulce cu drag, Varanul.

29 mai 2020 19:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.