Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat de 46 de ani, fost luptător K1, a fost arestat în Franţa, la solicitarea autorităţilor române, fiind suspectat că, la începutul lunii martie, a împuşcat în cap un hacker de 21 de ani.

Presupusul ucigaş se numeşte Marius Ştefan Achim şi se ascundea în Franţa încă din luna martie, au precizat surse judiciare pentru „Adevărul”. Achim, un fost luptător K1 de performanţă, a fost prins de autorităţile din Franţa într-o suburbie a Parisului şi urmează să fie adus în România, sub escorta Armatei Franceze. Achim ar fi un fost membru al Legiunii Străine din cadrul Armatei Franţei, au mai arătat sursele judiciare.

Arestarea sa din Franţa a fost făcută în baza unui mandat de arestare emis, pe 26 mai, de Tribunalul Bacău. Potrivit acelui mandat, Achim este acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată. Victima sa a fost Iulian Oancea (foto), un tânăr de 22 de ani, originar din Bacău, care a fost împuşcat în cap pe 9 martie.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.