Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cum și-a dat ministrul Educației cu stângu-n dreptu’. Monica Anisie a fost prinsă pe picior greșit de reprezentanții ALDE. „Guvernul Orban s-a văitat că nu are bani pentru tablete, însă în noiembrie 2019 dna Anisie spunea senin că nu are ce să facă la Educație cu 6% din PIB!“ susțin reprezentanții ALDE. În sprijinul declarațiilor lor, aceștia vin și cu dovezi.

„Odată cu pandemia de coronavirus, Ministerul Educației a emis un ordin prin care a făcut obligatorie școala online, creând o gravă discriminare în rândul copiilor. Asta în condițiile în care, conform unui studiu IRES, numărul elevilor fără acces sau cu acces limitat la laptop, tabletă, desktop e de peste 900.000, cu mult peste evaluarea Ministerului Educației! Monica Anisie declara că, potrivit unei estimări preliminare, aproximativ 250.000 de elevi din România nu au acces la tehnologie și, deci, nu pot desfășura cursuri online. Aceeași estimare pe care au mers guvernanții când au alocat fonduri doar pentru 250.000 de tablete.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.