Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-un interviu online la portalul local Bucovina News, doi importanți politicieni suceveni s-au înfruntat pe mai multe teme, însă într-un punct și-au exprimat solidaritatea: față de Gheorghe Flutur. Deși din poziții rivale și cu argumente de multe ori opuse, ambii construiesc teoria că vechiul politician PD-L și PNL a fost victima unor răfuieli.

“Gheorghe Flutur este liderul informal PNL al Moldovei. S-a vizat atacarea lui Gheorghe Flutur. Sunt tot mai multe indicii că la Suceava a fost o operațiune psihologică de inducere a panicii”, a spus în urmă cu trei zile șeful PSD Suceava, Dan Cușnir. În opinia politicianului PSD, “operațiunea psihologică de inducere a panicii” s-a bazat pe umflarea cifrelor cazurilor pozitive de la Suceava, pe care a argumentat-o într-un singur fel: diferența de raportări.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.