Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a spus că perioada de șomaj tehnic probabil va fi prelungită pentru companiile care rămân închise. De asemenea, Virgil Popescu a mai spus la Interviurile Libertatea că vor fi scheme de ajutor pentru IMM-uri, va fi infuzie de bani pentru reluarea activității.


”Practic perioada de șomaj tehnic a fost prelungită până la 1 iunie, probabil va fi prelungită de companiile care în continuare sunt închise, dar pentru cei care revin vom avea o măsură activă de subvenționare a unui procent din salariu în momentul în care se întorc la serviciu. Avem acel buget de un miliard de euro pentru IMM-uri, fresh money pentru IMM-uri, capital de lucru și granturi de investiție. Mai avem un milliard de euro pentru axele de la Ministerul Dezvoltării. Scheme de ajutor până într-un million, respectiv 6 milioane de euro. Vom avea infuzie de bani în economie în așa fel încât companiile din România să-și poată relua activitatea și să poată să se dezvolte,” a declarat Virgil Popescu la Interviurile Libertatea.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.