Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cazul mezzosopranei de la Opera Română Iaşi este în continuare investigat de către procurori şi poliţişti. Aceştia au calculat că alcoolemia femeii la momentul accidentului era uriaşă, astfel încât ar explica varianta accidentului casnic. De asemenea, ea are totuşi nişte echimoze ciudate. Femeia se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Anchetatorii au stabilit că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a căzut pe scări. Oamenii legii au stabilit că femeia avea o alcoolemie de peste 2 la mie la ora 23, în momentul în care ar fi căzut pe scările casei. Ea ar fi consumat alcool în ziua respectivă, când a fost în vizită la rude, dar şi acasă, în locuinţa în care locuia cu soţul Constantin Nicoară.

În momentul în care ar fi căzut pe scări, farfuria de porţelan pe care o avea în mână femeia nu s-a spart pe scările acoperite cu gresie. La o alcoolemie aşa de puternică, corpul femeii ar fi căzut pe scări cu toată greutatea.

Integral pe Ziarul de IasiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.