Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vești bune pentru medicii de familie! Vor fi scutiți de plata impozitului pentru cabinetele în care profesează. Aproape 11.000 de cabintele de familie din Romania vor beneficia de această măsură.

Inițiatorii proiectului susțin că impactul bugetar va fi unul nesemnificativ dat fiind numărul mic al cabinetelor la nivel local.

Legea a fost promulgata de președintele Klaus Iohannis.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Ca la noi, la nimenea Un grup de inițiatori de căcat legislativ, s-a trezit să-i pricopsească pe medicii de familion de scutirea de taxe și impozite. Atât timp cât în România, o să existe lepădături care reprezintă cetățeanul obișnuit în grajdul parlamentar, o să ne tot trezim cu ditamai proiectoaiele legislative care vor tot căca alte pensii mai speciale decât ăstea d-acum cât și alte scutiri de taxe și impozite, atât pentru ăia costumați în sutană care au limuzine Mercedes în proprietate, cât și pentru alți boi și porci parlamentari mai speciali decât turma care mugește și grohăie acum în cocina legislativului. Tu-vă-n gură de inițiatorii lui Pește Prăjit. Muie!

29 mai 2020 2:16

Pacient E-n regila.Momentan sunt scutiti si de consultatii directe, ca de, se pot face "teleconsultatii", curand vom ajunge sa bagam o fisa intr-un tonomat medical si... gata consultatia si reteta . Oricum, in majoritatea cazurilor medicul de familie este un intermediar intre pacient si medicul specialist care-ti da o scrisoare medicala catre ...medicul de familie. Nu mai e medicul ce a fost odata !

28 mai 2020 11:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.