Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premieră vineri seara, la „Românii au talent”. Marea finală se va desfășura în condiții speciale, fără scena strălucitoare, fără aplauzele publicului, fără veselia celor doi prezentatori din culise. Reprezentanții PRO TV s-au adaptat și au găsit o soluție inedită: totul va fi pe Skype. Cei 10 concurenți își vor prezenta numerele din propria sufragerie, iar jurații și prezentatorii vor coordona show-ul din fotoliile de acasă. Până atunci, concurenții se antrenează de zor, sperând fiecare să câștige marele premiu de 120.000 de euro.

„Finala de acasă” – așa se va numi marea finală a „Românii au talent”, sezonul zece. Practic, cei zece concurenți își vor susține numerele din propria sufragerie, momentele lor vor fi prezentate de Smiley și Bartoș de la ei de acasă și tot din intimitatea locuinței personale, cu telefonul în față, vor juriza Andra, Mihai Petre, Andi și Florin Călinescu.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.