Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

AFC Hermannstadt riscă să nu primească licența dacă jucătorii vor depune memorii.

Fotbalul a fost puternic afectat de pandemia de coronavirus iar un club din Liga 1 este puternic afectat, având datorii importante către jucători. Prosport scrie că cei de la AFC Hermannstadt riscă să nu primească licența pentru Liga 1!

Clubul din Sibiu are restanțe financiare către jucători de 5 luni, însă jucătorii au acceptat până acum să nu depună memorii pentru ruperea contractelor. Președintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a vorbit pentru Prosport de situația dificilă de la club.

Integral pe EurosportComentarii

ariciul Ba microbistii au murit de dorul fotbalului cumva si nu stim noi?nas preas crede.si ei sau rupt in cur cu munca si nu au fost platiti?pai daca nu au facut nimic,scrie si in biblie baaaiii;Cine nu a muncit ,nici sa nu manance in ziua aia.Asa ca astia cu entertainementul si cu alte tampenii care tin de vanzarea biletelor si a audientei,care nu sunteti siguri niciodata de ziua de mane,invatati sa munciti ,sa va vindeti produsul muncii voastre,ca sa puteti trai si sa va adaptati imediat la schimbari ,fiindca ....vor fi multe.

28 mai 2020 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.