Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu va fi obligatorie măsurarea temperaturii pentru clienţii teraselor, după ce acestea se vor deschide, la 1 iunie, spune preşedintele de la Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Robert Chioveanu, citat de Agerpres.

Ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, marţi, 26 mai, că de la 1 iunie vor fi aplicate noi măsuri de relaxare şi a dat exemplul teraselor, care vor fi redeschise cu condiţia păstrării distanţării fizice.

“În etapa când vom deschide terasele exterioare, luarea temperaturii şi monitorizarea stării de sănătate va fi obligatorie pentru toţi lucrătorii din unitatea respectivă. Pentru clienţi, nu am prevăzut această măsură. Este o măsura care va fi adaptată în funcţie de fiecare operator, dacă doresc să aibă măsuri suplimentare, dar nu este o măsură obligatorie”, a spus Chioveanu.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.