Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tedros Adhanom Ghebreyesus (55 de ani), fiu de militar din Etiopia şi fost ministru al Sănătăţii şi Externelor în ţara natală, este primul preşedinte african al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Care este adevărul din spatele acuzaţiilor preşedintelui SUA, Donald Trump?

Pe măsură ce COVID-19 s-a răspândit, Tedros Adhanom Ghebreyesus (55 de ani), directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), a devenit imaginea publică a luptei mondiale împotriva coronavirusului, organizând conferinţe de presă aproape zilnice, contactând şefii de stat atunci când virusul a ajuns în ţările lor pentru a-şi oferi sprijinul şi a scriind frecvent pe Tweeter celor 1,1 milioane de urmăritori ai săi.

Inclusiv a făcut echipă cu superstarul de muzică pop Lady Gaga pentru a organiza un concert caritabil pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii, difuzat online luna trecută. Tendros a fost, de asemenea, criticat dur de preşedintele SUA, Donald Trump şi de curând mai multe ţări au cerut o investigaţie a modului în care OMS a gestionat pandemia de COVID-19. Reuters a realizat un articol despre biografia lui Tendros şi despre acuzaţiile care-i sunt aduse.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.