Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE: Dezamăgire printre cei care au stat cu sufetul la gură pentru a urmări live lansarea primului zbor al Capsulei Crew Dragon cu doi astronauți la bord. Misiunea coordonată de NASA și SpaceX a fost abandonată miercuri seara, după câteva ore, din cauza vremii nefavorabile din Florida.

Lansarea a fost reprogramată pentru sâmbătă, 30 mai. Misiunea este considerată una istorică, ce ar putea reprezenta zorii unei noi ere spațiale care se bazează pe sectorul privat.

Integral pe UniversulComentarii

UNFORGIVEN Da, sper să fie o decizie înțeleaptă și bine motivată, deși Accuweather.com dădea vremea in Florida " 27grade C, cer partial noros, precipitatii 7% și vant E 7km/h " ! Cam tot ce a făcut acest ing. Elon Reeve Musk, parcă a vizat puțin fanfaronada. De la cum și-a botezat bebelușul, mașinile TESLA fără șofer și până la testele anterioare fără echipaj uman care au cam bubuit la lansare. Până și astronauții aleși pentru lansare par cam veterani. PS: Succes sâmbătă, dacă nu se amână iar, și să sperăm în expertiza și luciditatea noii generații de specialiști NASA !

28 mai 2020 11:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.