Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scottie Pippen consideră că jucătorul-simbol de la LA Lakers, Kobe Bryant, decedat la începutul acestui an, a reușit să ajungă la un nivel mult mai înalt decât Michael Jordan.

Într-un interviu oferit pentru Essentially Sports, Pippen a făcut o comparație între perioadele lui Michael Jordan și Kobe Bryant, înainte să ajungă în topul baschetului.

"Kobe s-a străduit foarte mult să ajungă la nivelul lui Michael Jordan. Încă mă mai uit la meciurile lui și îmi spun: 'Wow, a fost mai bun decât Jordan'. Kobe muncea din greu și a ajuns în NBA direct din liceu. N-a jucat la North Carolina (n.r. - Colegiu din Statele Unite) sub comanda lui Dean Smith (n.r. - traseul lui Michael Jordan). Kobe era un tip extrem de inteligent și a crezut dintotdeauna că poate deveni cel mai bun. Îmi pare rău că nu i-am spus cât de bun a fost", a declarat Scottie Pippen.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.