Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oamenii de știință din China sunt de părere că pandemia de coronavirus este doar începutul dacă oamenii nu vor face eforturi pentru a preveni aceste infecții.

Shi Zhengli, specialista de boli infecțioase cu transmitere de la lilieci a declarat că pentru a te apăra de viruși, ce mai bună metodă este prevenția.

„Dacă dorim să împiedicăm o nouă epidemie de boli infecțioase, trebuie trebuie să aflăm în prealabil despre virușii purtați de animalele sălbatice”, a spus specialista.

Integral pe CapitalComentarii

ariciul Cand veti auzi de vesti despre cutremure,razboaie,boli nemaiauzite,sa nu va inspaimantati caci toate acestea trebuie sa se intample.Dar sfarsitul nu va fi atunci.Va fi doar inceputul durerilor.Iata ca chinezii nu sunt crestini,dar ei intuiesc tot dezastrul care noua nea fost profetit ,anuntat de Iisus Hristos,si noi nam luat in seama nimic.Beliti bine ochii fiindca in curand va veni belirea ...p...i pentru toata rasa asta bipeda asa zis ganditoare.

28 mai 2020 9:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.