Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-ministrul Ludovic Orban a dat asigurări miercuri că reluarea producţiilor cinematografice şi audiovizuale va fi posibilă după semnarea şi publicarea în Monitorul Oficial a Ordinului comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Culturii privind normele de protecţie împotriva COVID-19.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a Guvernului, premierul Ludovic Orban a continuat seria discuţiilor cu reprezentanţii industriei cinematografice, în perspectiva reluării activităţii acestui sector în condiţii de siguranţă sanitară.

"Discuţiile au vizat măsurile de sprijin pentru susţinerea sectorului cinematografic pe termen mediu şi lung, inclusiv prin regândirea schemei de ajutor de stat de la Ministerul Economiei, investiţii în producţiile locale, identificarea unor facilităţi fiscale pentru produsele culturale cinematografice", precizează Executivul.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.