Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bursa de Valori București a închis pe verde ședința de tranzacționare de miercuri, majoritatea indicilor fiind în creștere. Cu toate acestea, valoarea tranzacțiilor a fost în scădere față de ședința precedentă de marți. Care sunt cele mai importante evoluții.

Bursa de la Bucureşti (BVB) a închis în creştere pe majoritatea indicilor şedinţa de miercuri, iar valoarea tranzacţiilor a coborât la 61,6 milioane de lei (12,72 milioane de euro), de la 86,7 milioane de lei (17,9 milioane de euro), marţi.

Indicele principal BET s-a apreciat cu 0,3%, la 8.732,22 puncte. BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a consemnat o creştere de 0,31%, în timp ce indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a închis pe plus cu 0,28%. Indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a consemnat o apreciere de 0,46%.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.