Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu ne ajunge toată aiureala stîrnită de epidemia COVID- 19! Nici înfruntarea politică orbească, nici seceta, nici criza economică! În noaptea de marți spre miercuri, arhiepiscopul Teodosie repetă Învierea. Asta ne mai trebuia.

Două Învieri, două ceruri, două Vieți de Apoi și, mai departe, doi Ceușescu și, poate, doi- trei Klaus Iohannis. Pornind de la faptul că miercuri este este Odovania (Încheierea) praznicului Învierii Domnului, cea care, la 40 de zile de la Sfintele Paști, prilejuiește cîntări repetate pentru frumusețea aducerii aminte, prea flămîndul de glorie Teodosie al Constanței s-a gîndit să repete Învierea.

Așa, hodoronc-tronc, să o mai facă o dată, ca să își facă și el numărul. Ce legătură are găselnița arhiepiscopului cu Învierea și cu Ortodoxia? Nici una! Doar că prilejuiește Sfinției sale încă un spectacol, pe lîngă alte zeci pe care le-a mai dat de-a lungul timpului.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.