Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-un interviu acordat recent revistei CIAO, marea vedetă a Antenei 1, Dan Negru, a vorbit despre situaţia actuală din televiziunile româneşti şi a dezvăluit de ce au renunţat la Pro Tv.

Cel care este apreciat în media din România pentru audienţele-record pe care le-a avut aproape cu orice emisiune sau show în care a fost implicat, consideră că americanii care au deţinut Pro Tv şi-au calculat foarte bine strategia. Iată ce crede Dan Negru că a stat la baza tranzacţiei în care a fost implicată compania ce deţinea Pro TV, conform sursei citate:

„Dacă ar fi să dai un breaking news acum care ar fi acela? Televiziunile au degradat termenul de „breaking news”, îl vezi o dată la 10 minute. Totuși, ai noștri sunt mai înapoiați, americanii au trecut la „red breaking news”. Breaking News trebuie să fie ca un curcubeu, să nu-l vezi în fiecare oră. Breaking news e că am stricat până și breaking newsurile.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.