Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-au scos sau nu cuțitele pe masă la întâlnirea informală de la Vila Lac dintre Klaus Iohannis și PNL? Mesajele transmise de liberali după discuții conturează două perspective opuse și senzația că un anumit personaj a pornit într-o cavalcadă de „cowboy” în partid.

După întâlnire, Florin Roman, liderul deputaților liberal, a furnizat presei varianta pacifistă a ședinței: PNL stă bine în sondaje, nu va fi remaniere, lapte și miere. Întâlnirea a fost una „mobilizatoare” și „energizantă”, nu s-a discutat despre remaniere guvernamentală, ci despre necesitatea „unei echipe sudate” în perspectiva alegerilor din această toamnă, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la întrevedere.

„Președintele ne-a spus să nu ne uităm la toate sondajele care apar pe piață pentru că PNL stă la 38% – 40% în preferințele electorale. Ne-a spus să fim o echipă unită, sudată. Nu s-au discutat scandalurile interne, remanierea este exclusă pentru că toată lumea este mulțumită de activitatea miniștrilor în această perioadă dificilă”, a explicat pentru G4Media.ro un alt lider PNL. Tot în repertoriul de PR idilic au fost vânturate și formulări precum „plan masiv de investiții” și „pachet de revenire”.

Integral pe UniversulComentarii

@@ Foarte inteligent, dar tot hanalfabet ești, securelule soroșist și pupincurel iohannist! Doar improvizezi pe o temă dată de cineva, dar nu precum Paganini, ci ca un caca în ploaie.

28 mai 2020 17:44

@ 27 mai 2020 16:10 Nene Paulus, alias Răzvan, alias Bogdan, ești din ce în ce mai jalnic, nici măcar o iotă de credibilitate nu mai au zvonurile tale propagandistice scremute din greu. Mai vedem noi ce și cum va fi la noile alegeri legislative generale și locale, pentru că a cam venit timpul ca PSD-ul vostru împuțit să dispară cu desăvârșire, deși poate nu va fi posibil din prima, dar cine știe? Vom vedea! Între timp servește-o sus și dispari! mUE PSD!

28 mai 2020 7:40

Știri pe scurse Cică vila de la Lac a fost inundată de un curent de smirnă și tămâie și un altul de lapte și miere. Cele două cât pe ce să-l înece pe prezidentul sas, care s-a salvat ținîndu-se cu mainile de mameloanele cam fleșcăite ale peronajului lăbărar cu studii la Moscova. Până la urmă s-a dovedit că alianța subterana Berlin-Moscova face minuni și în varianta submarină. De unde se vede că rechinului marin Bog și Dan îi merge de minune și în postura de cârtiță Ra și Reș. Descâlceala va veni la alegerile generale, care, dacă au loc decembrie, ci nu în septembrie, fleșcăiala va fi totalmente totală!!!

27 mai 2020 16:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.