Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tribunalul UE a respins ca inasmisibilă plângerea lui Liviu Dragnea împotriva Comisiei Europene, prin care fostul președinte al Camerei Deputaților contesta de fapt un raport OLAF din 2018, care a dus la deschiderea de către DNA a dosarului de corupție Tel Drum.

„În lumina celor de mai sus, acțiunea (introdusă de Liviu Dragnea - n.r.) este respinsă ca inadmisibilă în întregime, fără a fi necesar să se aprobe cererea reclamantului de a organiza un proces”, se arată în decizi Tribunalului UE. De asemenea, instanța europeană a hotărât că Liviu Dragnea va plăti cheltuielile de judecată.

Integral pe Digi24Comentarii

Gardianul șef de la Rahova Ce muie formidabilă a luat Liviu Dragnea de la UE, păi nu e una cu dedicație, adică o mUE? Adrian Năstase și el s-a dus cu jalba-n bâtă la UE să caute cumva să i se ierte legtura de rudenie imaginară și SF cu mătușa lui Tamara din China, dar UE i-a dat cu aceeași dărnicie o mUE magnifică. Degeaba s-au dus fripturiștii ăștia ordinari de Dragnea și Năstase cu jalba-n proțap la UE, că s-au dus boi și au venit înapoi vaci, cu muia servită ca la Bruxelles, că altfel nu se putea. mUE PSD! Fraierii ăia de la UE ar fi trebuit să-i mai dea lui Dragnea măcar un deceniu în plus de executat aci la noi la Rahova, că aci viața e dulce, husenii sunt drăgăstoși și virili nevoie mare, e ca-n papmas, numai că e după gratii ca la ocnă, că așa e meniul, cu muie la final.

28 mai 2020 7:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.