Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 27 mai, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, după ședința CSAT. Punctul esențial de pe ordinea de zi l-a constituit analiza noii Strategii pentru apărarea țării, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Strategia a fost elaborată în contextul pandemiei. În aceste condiții speciale, relațiile de putere dintre actorii globali sunt perturbate, ceea ce sporește impredictibilitatea mediului internațional.

Perspectiva unei evoluții ciclice a virusului obligă statul român să continue măsurile pentru gestionarea unei asemenea crize pe multiple planuri, inclusiv creșterea rezilienței economice. Noua strategie oferă răspunsuri la întrebările esențiale și arată ce avem de făcut pentru a le atinge. Politicile pulbice din domeniul securității naționale vor fi realizate având ca beneficiar final cetățeanul.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.