Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dintr-un salon de frizerie, cu o mască pe față, una dintre cele mai respectate voci din presa românească, Petre Barbu, meditează cu nostalgie la o lume care se schimbă sub asaltul coronavirusului. Forfota, vechile discuții despre politică, fotbal, amintiri, întâmplări, femei, combinații, toate au devenit o amintire.

Miroase a dezinfectant. Îmi vine să-mi scot masca și să strănut. Dar asta ar însemna să-l sperii pe domnul Emil, aș prezenta suspiciuni, n-ar fi exclus să mă evacueze și voi rămâne cu chica tăiată pe jumătate. Mă abțin, respir adânc pe gură.

Domnul Emil îmi scurtează părul de pe ceafă. Foarfeca se mișcă fără grabă, parcă toarce ca o pisică (altă comparație nu găsesc). Am respectat amândoi vechiul protocol: nu i-am cerut cum anume să mă tundă, nu m-a întrebat “cum să vă tund”. De 12 – 13 ani, cine mai știe?, respectăm același protocol.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.