Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scriitorul Vasile Ernu arată că legea nu e atât de egală pentru toți, iar aceleași „excepții” care îl revoltau acum patru ani, când pensiile speciale au creat discrepanțe colosale în societate, se fac și acum, în pandemia Covid-19. Acesta oferă exemplul a două înmormântări, a doi lideri spirituali: pastorul Bisericii Baptiste din Ipotești și ÎPS Pimen, ultimul beneficiind de o derogare care a permis o ceremonie făcută aproape ca în vremurile de dinainte.

În 2016 notam în Jurnal:

Astăzi au ieşit la pensie un medic, un profesor, un agricultor şi un procuror: cum s-au distribuit banii?

Integral pe LibertateaComentarii

Mda! Pe toți analfabeții funcționali soroșiști ... îi mănâncă în cur de Cele Sfinte! Problema e că nu au habar de istoria umanității și a civilizațiilor, dar mai ales de rolul imens al religiei pentru impunerea unor norme morale și, implicit, juridice pentru funcționarea societății omenești dealungul mileniilor! Și nu-i vorba doar de creștinism.

27 mai 2020 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.