Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am scris multe articole critice la adresa politicii din educaţie a guvernului Orban. Acuzând, mai degrabă, că nu se începe refacerea sistemului de învăţământ, după dezastrul lăsat de PSD. O spunea Liviu Dragnea, la un recent Congres: „România are nevoie disperată să recupereze cele aproape trei decenii în care reforma educaţiei a eşuat“. Din cele trei decenii, PSD s-a aflat la conducerea ţării două decenii.

Gestionarea sistemului de învăţământ în timpul pandemiei

Moţiunea cuprinde pagini întregi de acuze împotriva ministrului Educaţiei pentru gestionarea sistemului în timpul pandemiei de COVID-19. Nu putea ministrul să prevadă de la bun început, aşa cum o acuză autorii moţiunii, cum va evolua pandemia. Toate ţările europene s-au confruntat cu această problemă, şi au luat decizii în timp, funcţie de datele aduse de pandemie. România a închis la timp şcolile, astfel că infectări de coronavirus în rândul elevilor n-au fost, sau în foarte mică măsură, şi nu la şcoală. Acuzele că n-a stabilit de la început un calendar şi metodologii de examene şi derulare a şcolii online sunt, aşadar, puerile şi neavenite. Ministrul Anisie a participat la multe întâlniri ale Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, inclusiv la Cotroceni, şi acolo s-au luat deciziile esenţiale, nu le-a luat ministrul de una singură.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.