Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imagini cu un puternic impact emoţional ce prezintă o bătrână dezbrăcată bătută cu bestialitate au fost postate pe Facebook. Incidentul filmat s-a petrecut însă în luna aprilie a acestui an, în comuna Creţeni, judeţul Vâlcea.


Un filmuleţ care prezintă scene de o cruzime fără seamăn au apărut pe reţelele de socializare. În imagini apare o bătrână dezbrăcată total, culcată la pământ şi o femeie mai tânără care o loveşte încontinuu cu pumnii, palmele, picioarele, peste tot corpul, inclusiv în cap, nemulţumită că aceasta nu are puterea de a se ridica în picioare.

Înregistrarea conţine şapte minute terifiante, până când agresoarea realizează că este filmată, iar cameramanul amator se vede nevoit să-şi încheie misiunea. Din imagini, reiese că acesta a filmat printre ulucile gardului. Clipul a fost postat pe Facebook vineri seara, 22 mai, de un bărbat din Arad, care locuieşte în Spania, la mai bine de o lună după ce a fost realizat.

Integral pe AdevărulComentarii

@ 23 mai 2020 18:45 Amice, tu dacă erai curios și citeai articolul integral pe Adevărul dând clic pe sursa menționată, nu-ți mai postai lipsa de inteligență aci.Păcat! Fii și tu mai curios, citește articolele integral și nu numai ce e postat pe scurt aici. Succes!

24 mai 2020 2:20

GG De ce nu o fi sunat, cameramanul, la 112?!? Așa mi s-ar părea corect să se procedeze când cineva e martor la o infracțiune. Sau acuzația de "rele tratamente" e valabilă doar în cazul animalelor și a copiilor minori!?

23 mai 2020 18:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.