Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Coronavirusul rezistă în straturile interne ale măștilor de protecție până la 4 zile, arată un studiu al Institutului Superior al Sănătății din Italia.

„În țesutul măștii particule virale infectate au fost detectate până la 24 de ore după contaminare, în timp ce în stratul interior al măștilor chirurgicale până la 4 zile mai târziu” – arată un studiu al Institutului Superior al Sănătății din Italia, publicat în presă.

De asemenea, Covid-19 rezistă mai bine la temperaturi scăzute și în medii umede.

Integral pe CotidianulComentarii

Mișto! Chestia asta cu scobitul fără folos în curul covidului dă mereu de lucru idioților, medicilor să se afle în treabă, iar guvernanților să se facă că fac! O de-ați ști cîți medici habarniști sunt pe lumea asta și câți iohanno-orbani simt, în sfârșit, că fac și ei ceva (salvează măcar nația, dacă nu planeta), dar în realitate se schimonosesc precum maimuța în oglindă, v-ați cruci. Căci, cum zice Ecleziastul, totul e deșertăciune pre luma aista. Ba, nu! Mai degrabă prostie și lăcomie.

23 mai 2020 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.