Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandalul termoscanerelor ia amploare și o turnură neașteptată. Două lanțuri de hipermarketuri din România au luat o măsură radicală, în ciuda avertismentelor ministrului Sănătății. Nu sunt singurele. Dacă e bine sau rău, vom vedea pe parcurs.

În supermarketurile Lidl și Kaufland clienților nu li se mai ia temperatura la intrare. ”Nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienţii să respecte măsurile de igienă şi distanţare socială atunci când vin la cumpărături”, au transmis, vineri, reprezentanții Kaufland. Decizia a fost luată în urma scandalurilor din ultimele zile.

Și Lidl, lanț care face parte din același grup, a anunțat că s-a renunțat la măsurarea temperaturii clienților la intrarea în magazin. Acum, accesul clienților în magazinele din lanțurile Lidl și Kaufland e restricționat doar de purtarea măștii de protecție.

Măsuri similare au fost decise ad-hoc, și la alți retaileri. Un timișorean a relatat că acest lucru nu se mai întâmplă la un magazin de bricolaj și amenajări. ”La Dedeman am întrebat, la intrare, dacă nu mi se ia temperatura. Răspuns: “Nu mai luăm, comentează lumea! Afară din magazin, îi spun unui polițist, îi zic de fază, și ma informează că lumea prea nu e de acord ca agenții de pază să le ia temperatura.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Lute Ramai uimit cend afli ce temperatura ai 33-34 de grade ,deci circuli deja mort de curand,chinezarii.

23 mai 2020 8:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.