Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebra insulă Belina, devenită sinonim adminstrativ al „logofeților” lui Liviu Dragnea din CJ Teleorman, va reveni în administrarea statului. Anunțul a fost făcut joi de premierul Ludovic Orban.

Insula Belina se află sub lupa procurorilor DNA, fiind unul din cazurile răsunătoare ale ultimilor ani.

În dosarul „Belina” este judecată Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Shhaideh este acuzată de abuz în serviciu. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată Adrian Ionuţ Gâdea, la data faptelor preşedinte al CJ Teleorman, Ionela Stoian (fostă Vasile), director în cadrul MDRAP la data faptelor.

Procurorii DNA susţin că, în 2013, părţi din insula Belina şi braţul Pavel, situate în albia minoră a Dunării, au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea CJ Teleorman, iar după doar câteva zile cele două proprietăţi, cu suprafaţă de 278,78 de hectare şi, respectiv, 45 de hectare, au fost închiriate tot ilegal firmei Tel Drum.

Integral pe UniversulComentarii

Ali Babanul Eheiii! Și ce mai amintiri, nene! Liviu Nicolae Dragnea avea coșmare că va fi viitorul voievod de țară de la Cotroceni, așa cum și ex-ocnașul Adrian Năstase visa măgari verzi pe pereți cândva nu prea demult, chestia e că amândoi au ajuns voievozi după gratii la ocnă, unde și-au completat studiile cu noi facultăți făcute la mititica. Tot așa cum cei doi au făcut ochii ca sarmaua și părul măciucă și s-au ales cu curul ciuruit de cei mai virili viețari de la ocnă, că altfel nu se putea. Între timp, Cosette Chirchirău a obținut de la Eugen Nicolicea poze în care respectivul îi administrează o partidă de sex anal lui Șerban Nicolae, ambii parteneri fiind foarte aproFUNDați într-ale actului de studiu legislativ pe care-l îmbrâncesc amândoi cu mare plezir. Și ce mai amintiri, demne de pus în ramă! mUE PSD

25 mai 2020 2:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.