Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ducos Trading, compania fostului partener de afaceri într-o firmă offshore cu Adrian Streinu Cercel, Ion Berciu, a beneficiat în perioada stării de urgență de șapte contracte de achiziție publică prin încredințare directă în valoare totală de 72 milioane de lei, conform unei centralizări făcută de către Cotidianul în baza informațiilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Șase dintre contracte au fost oferite de către Ministerul Transporturilor. Ducos Trading nu a avut la niciuna dintre aceste contracte vreun competitor. De fiecare dată s-a invocat ”Extrema urgență determinată de evenimente care nu puteau fi prevăzute de către autoritatea contractantă”. Mai exact, s-au acordat contractele cui s-a considerat de cuviință, fără licitație cu anununț prealabil.

Cel mai mare contract este în valoare de 35,97 milioane de lei și prevede furnizarea de echipamente medicale către Ministerul Transporturilor. Tot Transporturile au cumpărat de la Ducos Trading 112 ventilatoare mecanice în valoare de 20,6 milioane de lei.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.