Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iurie Reniță, parlamentarul aflat în Opoziția din Republica Moldova, a stârnit noi contreverse pe scena politică după ce a publicat pe contul personal de Facebook un alt videoclip în care este surprins Igor Dodon primind o pungă neagră de la Vlad Plahotniuc după ce și luni, 18 mai, publicase imagini de la aceeași întâlnire, dar surprinse din alt unghi.

Iurie Raniță a anunțat că va depune plângere împotriva președintelui Igor Dodon deoarece bănuiește că în sacoșă s-ar fi aflat o mare sumă de bani.
CONTROVERSE. „A negociat cum să vândă din nou Republica Moldova Federației Ruse”

Fostul ambasador în România a precizat că ar fi primit înregistrările la Parlament și a scris pe Facebook că este conștient de proveniența acestora – „arsenalul de materiale compromițătoare ale odiosului Plahotniuc… Dincolo de toate aceste suspiciuni și riscuri pe care mi le-am asumat conștient, a prevalat ferma mea convingere că trebuia neapărat de făcut publică această secvență video, în care apare în toată splendoarea și nimicnicia sa Igor Dodon și cei cu care a negociat, în modul cel mai criminal posibil, cum să vândă, din nou, Republica Moldova Federației Ruse”.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.