Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Confederaţia braziliană de fotbal (CFB) intenţionează să testeze mirosul jucătorilor cu ajutorul cafelei, în cadrul măsurilor prevăzute pentru reluarea sezonului, oprit în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, informează presa sportivă din Brazilia.

Potrivit cotidianului Estadao, citat de Agerpres, CBF a inclus o măsură inedită in ghidul medical al Ministerului Sportului, pentru validarea reluării competiţiei, în condiţiile în care absenţa sensibilităţii la miros figurează printre simptomele persoanelor atinse de Covid-19.

Astfel, fiecare fotbalist care suspectează că şi-a pierdut mirosul va fi supus unui "test al cafelei", prin apropierea unei ceşti cu licoarea respectivă la cinci centimetri de faţă. Dacă jucătorul respectiv nu va simţi în continuare nimic, el va fi supus unor teste mai amănunţite.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.