Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şeful Secţiei de Boli Infecţioase de la Spitalul Judeţean „Mavromati“, medicul Valentina Morcov, spune că epidemia va dura cel puţin un an. Mai mult decât atât, medicul botoşănean spune că se va infecta aproximativ 70% din populaţie.

Epidemia de coronavirus va dura cel puţin un an de zile, spune medicul botoşănean Valentina Morcov, şefa Secţiei de Infecţioase de la Spitalul Judeţean Botoşani. Totodată acelaşi medic spune că epidemia se va stinge numai după ce se va imuniza în jur de 70% din populaţie.

Valentina Morcov este specialist în boli infecţioase şi susţine că epidemia de coronavirus nu va dispărea peste noapte. Din contră, medicul botoşănean susţine că aceasta se va întinde pe cel puţin un an. ”Durata se estimează să se întindă pe cel puţin un an. Ideea este, nu se stinge, nu are cum să se stingă epidemia. Se va stinge după ce se va imuniza undeva la 70% din populaţie”, spune Valentina Morcov.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.