Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democrații au voturile necesare pentru ca moțiunea să treacă, adăugând că aceasta va fi votată miercuri în plenul Parlamentului.

„Propunerea noastră va fi miercuri la ora 12,00, votul pe moțiune. Nu are rost să mai lungim. În momentul de față există voturile pentru ca această moțiune să treacă. Noi ne dorim să dăm Guvernul Orban jos și cred că vom reuși miercuri”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu a mai subliniat că următorul pas este ca PSD să meargă la președintele Klaus Iohannis cu o propunere de prim-ministru.

„Mai departe intrăm într-o logică constituțională. Vom merge cu o propunere de premier care nu este membru PSD. Este vorba despre un intelectual de stânga recunoscut și un om ca el, din punctul nostru de vedere, va fi greu de refuzat pentru președintele României”, a mai precizat Marcel Ciolacu.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.