Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania de consultanţă „Intellect Group” a prezentat un sondaj de opinie miercuri, 29 ianurie, în care moldovenii au fost întrebaţi inclusiv „ce viitor aţi dori pentru Republica Moldova”. Datele studiului referitor la această întrebare par a fi destul de controversate, în comparaţie cu alte sondaje realizate recent pe aceleaşi subiecte.

Fiind întrebaţi „ce viitor aţi dori pentru Republica Moldova”, respondenţii au răspuns în felul următor: Un stat în componenţa UE - 19,6%, stat independent, neutru - 21,4%, relaţii bune cu toţi - 35,9%, stat în Uniunea Economică Euroasiatică - 19,4%, în componenţa României - 3,7%. Cât priveşte subiectul unirii cu România, un sondaj de opinie publicat în decembrie 2019 de IMAS arăta că 34% din cetăţenii Republicii Moldova şi-ar dori unirea cu România, în comparaţie cu 3,7% despre care vorbesc reprezentanţii „Intellect Group”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.