Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oficialii de la București vor deveni “foarte atenți” în proiectele derulate împreună cu parteneri din Republica Moldova, a avertizat ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

Guvernul și investitorii din România vor fi mai circumspecți, cel puțin în următoarea perioadă, în momentul derulării unor proiecte economice în beneficiul Republica Moldova, a declarat ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Diplomatul român a făcut această declarație cu prilejul unei vizite efectuate în orașul Bălți din Republica Moldova, unde s-a întâlnit cu oameni de afaceri din acea regiune, a anunțat, vineri, Radio Chișinău.

''Noi am intrat acum într-o altă logică. Vom continua proiectele de cooperare dintre România şi Republica Moldova, dar la nivel local. Şi cel puţin o perioadă, vom fi foarte atenţi cu cine vom lucra aici, pentru că vrem ca cei care să fie beneficiarii cu adevărat ai acestor proiecte să fie cetăţenii Republicii Moldova, cetăţenii care merită şi care apreciază cu adevărat lucrurile acestea'', a declarat ambasadorul Daniel Ioniţă.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.