Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă o poză face cât o mie de cuvinte, două poze cât valorează? În timp ce toată lumea știe că Smiley are o relație cu Gina Pistol, nimeni nu a reușit să-i vadă pe cei doi, împreună. Paparazii vânează „acea poză” care să arate că cei formează un cuplu, fanii cer ”dovada”, jurnaliștii încearcă să le „fure” o declarație care să demonstreze, fără urmă de tăgadă, că Gina și Smiley se iubesc.

Cei doi au reușit, fie că și-au propus sau nu, să țese în jurul acestei povești de dragoste un mister. Apropourile și zâmbetele cu care și-au „acoperit” relația, dorința de a păstra ceea ce au departe de curiozitatea presei, tenacitatea cu care și-au apărat intimitatea, au inflamat și mai mult curiozitatea fanilor.

Până și identitatea lui Carla`s Dreams a fost aflată, deși vedeta încă nu și-a dat masca jos de pe față. Dar „acea poză” care să demonstreze relația lui Smiley cu Gina Pistol, încă nu a apărut… până la începutul acestui an!

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.