Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sediul PDL din oraşul Vulcan a fost spart, în noaptea de joi spre vineri, de persoane necunoscute, hoţii furând din imobil un laptop şi o agendă în care se aflau mai multe acte ale partidului, inclusiv programul de campanie, informează Agerpres.

Poliţia a început investigaţiile în acest caz, în cadrul anchetei fiind conturat un prim cerc de suspecţi.

„Uşa de la intrare a fost forţată, iar din sediu a fost luat un laptop. A fost întocmit un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă pentru prinderea şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi“, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, agent principal Adriana Voinea.

Preşedintele PDL Vulcan, Constantin Cocoşi-Vârtopeanu, a menţionat că din sediul partidului lipseşte şi o agendă în care erau notate mai multe date despre programul de campanie electorală, aflat în derulare.

Constantin Cocoşi-Vârtopeanu este candidatul Uniunii Social Populare la funcţia de primar al oraşului Vulcan. Alianţa electorală este formată din PDL, UNPR şi PNȚCD.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.