Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR depune marţi în Parlament un proiect de lege privind desfiinţarea Secţiei speciale pentru anchetarea magistraţilor, anunţă la RFI deputatul Stelian Ion.

Parlamentarul USR Stelian Ion spune că a mai existat un proiect privind desfiinţarea Secţiei speciale de anchetare a magistraţilor, care a picat însă în Parlament. ”În această sesiune depunem o altă formă a legii şi este obligatoriu ca în cel mai scurt timp posibil, această secţie specială de investigare a infracţiunilor din justiţie să fie desfiinţată pur şi simplu”, a precizat el.

Integral pe România LiberăComentarii

Sluga psd: t. toader, demolatorul justitiei si statului de drept. Gruparea mafiota PSD&Alde au capturat Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român. Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

18 iunie 2019 11:35

PSD partid de HOTI De la alegerile parlamentare, PSD si ALDE a susținut un atac permanent împotriva democrației și a statului de drept. A emis Ordonanța Rușinii, în care noaptea, ca hoții, pesediștii dezincriminau o serie de infracțiuni de corupție. Mai târziu a grațiat infractori condamnați pentru viol și tâlhărie, doar să își scape de pușcărie cu același prilej și baronii pesediști. PSD a cerut revocarea procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, considerată cel mai eficient procuror anticorupție din Europa! Și tot PSD a propus ca pușcăriașii să fie plătiți fiindcă nu au condiții de lux. În final, același PSD a susținut o inițiativă legislativă ca infractorii condamnați pentru anumite fapte de corupție să își ispășească pedeapsa la domiciliu.

18 iunie 2019 11:25

UE iubeste si apreciaza Romania, Pe HOTI, NU. Parlamentul European si UE nu ataca Romania, ataca puterea actuala si guvernul Romaniei care legifereaza in favoarea HOTILOR nu a Romanilor cinstiti din tara asta. Ataca Legile justitiei si codurile penale facute de niste parlamentari HOTI si penali in favoarea altor HOTI penali ca DRACnea, valvov si tariceanu. Retineti va rog si nu va mai lasati manipulati / dezinformati de latrina 3 si alte vuvuzele psd-iste: NIMENI nu acuza ROMANIA! Acuza puterea actuala care ataca zi de zi Justitia din ROMANIA numai ca sa-iscape pe toti penalii de LEGE.

18 iunie 2019 11:23

ariciul Si cine ancheteaza ma magistratii corupti,habarnautii care nu cunosc legile si gresesc in decizii,si abuzul ?Ori ei sunt ...DUMNEZEI?Pai e misto tata sa fii magistrat.ai toata puterea in cer si pi pamant.

18 iunie 2019 8:47

Turist electoral din diaspora Voturi furate? Corect, alea ale celor care nu au mai putut sa voteze multumita Dmnei. Ministru de interne si Dlui. Ministru de externe. Or fi de la PSD......?

18 iunie 2019 3:58

v USR, are "dreptate", sa fie desfiintata imediat sectia care-i ancheteaza pe cei din justitie, astia pot face ce vor fara sa fie trasi la raspundere. Orice om raspunde la locul lui de munca pt faptele sale, numai cei din justitie pot face ce vor sub masca independentei justitiei, care intimplator (independenti fiind) au incheiat diverse protocoale secrete

18 iunie 2019 0:06

Probabil ca USR nu doreste sa stim si cum au furat voturile din DIASPORA! Banii de la Soros au dat roade, turismul electoral a fost benefic

17 iunie 2019 16:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.