Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Barna, președintele USR, a vorbit la „Jurnalul de Seară”, realizat de Cosmin Prelipceanu, despre încercarea „uneltelor lui Liviu Dragnea” de la Camera Deputaților de a trimite mai puține semnături la CCR pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”. Barna a spus că USR lucrează în aceste zile la o plângere penală pe numele celor care au încercat să „inventeze o altfel de numărătoare” a semnăturilor. Șeful USR spune că inițiativa trebuie să ajungă la stadiul de referendum pentru ca țara să nu mai piardă timpul, în viitor, cu problemele personale ale unui om.

Integral pe Digi24Comentarii

Dan Barna inițiativa „fără penali în funcții publice” se adreseaza în primul rând infractorului (notoriu) Jean C. Jüncker, condamnat cu suspendare si anchetat în prezent de Justitia din tara sa pentru asociere în vederea comiterii de infractiuni care pericliteaza ordinea de stat.

20 februarie 2019 6:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.