Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Universitatea Craiova a fost dezafiliată luni, 14 mai, dar primul semn al acestei decizii luată de Adunarea Generală a FRF a apărut încă de la finala UEFA Europa League, disputată la 9 mai pe Arena Naţională.

Programul oficial al finalei UEFA Europa League, distribuit tuturor invitaţilor prezenţi la Bucureşti, a avut câteva pagini dedicate succeselor obţihnute de echipele româneşti în cupele europene. Astfel, au fost amintite rezultatele obţinute de Dinamo în 1984 (semifinala CCE) şi de Steaua în 1986 (câştigarea CCE), fiind omisă performanţa Universităţii Craiova din 1983, când gruparea olteană a devenit prima echipă din România care a ajuns în semifinalele unei cupe europene, respectiv Cupa UEFA!

Omisiunea FRF este cu atât mai mare cu cât echipa de atunci a Universităţii cuprindea nume de legendă ale fotbalului românesc, iar printrele echipele eliminate de olteni s-au numărat cluburi de renume ale fotbalului european la acea vreme, ca Fiorentina, Bordeaux şi Kaiserslautern.Integral pe CotidianulComentarii

silviu Aceasta e dreptatea din tara noastra, cei care nu pleaca capul si nu-i pupa in (frunte) pe Sandu si Dragomir sunt dezafiliati, fara sa se tina cont de milioanele de suporteri ai Stiintei. Se tot leaga de Mititelu ca vorbeste prea mult, dar din pacate, el are dreptate si altceva nu poate sa faca decat sa-si spuna oful. Speram pana in ultima clipa sa se faca dreptate si sa scapam de cei 2 criminali ai fotbalului romanesc.

15 mai 2012 14:43

ADEVARAT ROMAN CARTZULE ESTI UN VIERME DE CACAT..CAMATARULE ESTI UN LIMBRIK..NISTE GUNOAIE DE CARACTERE PE CARE CRAIOVA IA FACUT OAMENI..NU MERITATI SA LOCUITI IN ORASUL CRAIOVA..AFARA DIN CRAIOVA GUNOAIELORRR..LUATI L SI PE MILITIANU NETOIU DE LA CETATE SI PE SOLOMON COCALARU SI DATI VA FOC....RUSINEEEE!!

15 mai 2012 10:41

ADEVARAT ROMAN CARTZULE ESTI UN VIERME DE CACAT..CAMATARULE ESTI UN LIMBRIK..NISTE GUNOAIE DE CARACTERE PE CARE CRAIOVA IA FACUT OAMENI..NU MERITATI SA LOCUITI IN ORASUL CRAIOVA..AFARA DIN CRAIOVA GUNOAIELORRR..LUATI L SI PE MILITIANU NETOIU DE LA CETATE SI PE SOLOMON COCALARU SI DATI VA FOC....RUSINEEEE!!

15 mai 2012 10:40

Ion In tara noastra tot ce se naste si traieste frumos si cinstit moare in deznadejde si uitare. Craiova a fost cel mai frumos anotimp al sufletelor ruginite din toamnele reci ale comunismului. Craiova a risipit norii neputintei si blazarii iar prin cornul de senin adumbrit in sufletele a milioane de valahi s-a ridicat in picioare mandria nationala. Rusine FRF, rusine tuturor ridicatorilor de maini din forurile decizitionale aciuate pe te miri ce criterii sub umbrela unor foruri din ce in ce mai putin credibile. CRAIOVA NU MOARE, voi ati murit!

15 mai 2012 7:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.