Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au sosit marţi la Belgrad, pentru o vizită de stat de două zile efectuată la invitaţia omologului sârb, Boris Tadic.

Ceremonia primirii oficiale va avea loc la Palatul "Serbia". Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, urmate de o declaraţie de presă comună.

În cadrul vizitei, şeful statului român va avea întrevederi şi cu primul-ministru, Mirko Cvetkovic, şi cu preşedintele Parlamentului sârb, Slavica Dukic Dejanovic.
Integral pe AgerpresComentarii

NAE dixit , analfabetule , invata mai gramatica si apoi poti sa i-o sugi lui chioru !

1 noiembrie 2011 22:28

Dixit Mai Nae, Romania are destui imbecili incat nu mai ierea nevoie si de tine.

1 noiembrie 2011 19:58

NAE ce pacat ca sarajevo nu mai este in serbia , poate se mai intampla un eveniment istoric , poate asa mai scapam de chiorul asta betiv si bagabont !

1 noiembrie 2011 19:25

Intre bari Risul lumii:in loc sa dea raspuns la intrebarea-cum dracu ai facut sa primesti spaga vile si case mai tarane,smenaru tarii...da o fuga pina in Serbia.Asta,in varianta in care pensionarilor li se fura ilegal pensiile,salariatii sunt platiti..dupa cum vor muschii lor dar tot prin furaciuni.Branza William Sakespeare le spune englezilor ca diaspora din Brief(scurtatura)sunt vizitati de acest Branza si acum mai nou astia se joaca cu URANIU.Tara asta este o tara de timpiti care lasa pedeleu-unepereu sa-si bata joc de copii,tineri,adulti si pensionari iar pe tigani si udemeristi sa faca ce vor ei si cum vor ei?

1 noiembrie 2011 11:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.