Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur (PDL), şi-a înregistrat, vineri, candidatura pentru un nou mandat, iar printre candidaţii PDL înscrişi pentru funcţia de consilier judeţean s-au înscris secretarul de stat în MS Cristian Irimie şi directorul Romsilva, Valerian Solovăstru.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost primul candidat care şi-a înscris candidatura la Biroul Electoral Judeţean Suceava pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava.

Totodată, PDL Suceava şi-a înscris lista de candidaţi pentru funcţiile de consilier judeţean, printre aceştia fiind secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, directorul general Romsilva, Valerian Solovăstru, dar şi actualii vicepreşedinţi ai CJ Suceava, Vasile Ilie şi Daniel Cadariu.

După înscrierea candidaturilor, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că prin depunerea candidaturii pentru un nou mandat se pune la dispoziţia sucevenilor cu experienţa pe care o are şi cu bună credinţă.

El a mulţumit fostei echipe de consilieri judeţeni PDL cu care a lucrat timp de patru ani şi a anunţat că PDL a înscris 45 de candidaţi pentru cele 37 de locuri de consilieri judeţeni, vârsta medie fiind de 43 de ani, dintre care patru femei.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.