Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Nokia a anunţat astăzi că a început concedierile la fabrica de la Jucu. Astfel, la numai o lună de la anunţarea închiderii fabricii din judeţul Cluj compania finlandeză renunţă la angajaţi.

Primii 60 de concediaţi au aflat astăzi la ora 6 dimineaţa de decizia Nokia, informează realitatea.net.

Capital.ro informa ieri că negocierile dintre sindicate şi reprezentanţii companiei în ceea ce priveşte salariile compensatorii bate pasul pe loc şi sunt departe de a se ajunge la o poziţie comună.

Nokia a anunțat pe 29 septembrie că își închide fabrica de la Jucu, județul Cluj. Finlandezii au investit 60 de milioane de euro în 2007 în construcția unității de producție, iar în 2008, în primăvară, au început producția. Practic, la Jucu a fost relocată fabrica din Bochum, Germania. În trei ani, Nokia România a ajuns pe locul secund în topul exportatorilor, după Dacia-Renault, și a ridicat exportul total de telefoane mobile pe primul loc în acest an, cu o valoare totală de 934,4 milioane euro în primele șase luni.
Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.