Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) va trimite, în şcoli, o notă prin care va cere supravegherea mai atentă a elevilor, comunicarea corectă a orarului copiilor, dar şi şedinţe cu părinţii în legătură cu siguranţa celor mici în drumul spre şcoală sau spre casă.

"Până la sfârşitul săptămânii, vom trimite o notă către toate unităţile de învăţământ din Capitală, prin care vom cere să se ia nişte măsuri mai stricte în ceea ce priveşte protecţia elevilor. Astfel, dorim ca paza în şcoli să fie mult mai strictă, camere de supraveghere să funcţioneze tot timpul. A doua chestiune este să se facă şedinţe cu părinţii, în prima săptămână de şcoală, în ideea de a se discuta probleme legate de siguranţa copiilor, de deplasarea acasă-şcoală, şcoală-acasă, să nu întârzie. Al treilea aspect, voi ruga părinţii să cunoască foarte bine orarul, ora la care copiii pleacă spre şcoală, ora la care pleacă de la şcoală, să nu mai piardă vremea prin parcuri", a declarat, petru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.