Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

EximBank creditează BT Leasing (BTL), companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, cu 100 de milioane de lei, pentru susţinerea activităţii clienţilor societăţii de leasing cu finanţări în lei pe termen scurt şi mediu, a anunţat, luni, Eximbank.

Acordul de finanţare între cele două instituţii a fost încheiat la finele anului trecut.

"Acest acord încheiat cu încă un jucător de top pe segmentul serviciilor de leasing financiar ne permite să ne atingem obiectivul de a crea contexte propice dezvoltării businessului local, colaborarea permiţându-ne să finanţăm indirect companiile mici si mijlocii, în condiţii de maximă eficienţă. Asigurăm astfel un acces flexibil şi convenabil la soluţii de finanţare ce permit realizarea de investiţii pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature, contribuind la creşterea competitivităţii într-un mediu economic din ce în ce mai dinamic şi complex", a declarat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.