Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproximativ 700 de magistraţi de la instanţe şi parchete din toată ţara au semnat un memoriu întocmit de Forumul Judecătorilor din România (FJR), prin care se solicită premierului Mihai Tudose şi ministrului Tudorel Toader retragerea proiectului de modificare a legilor Justiţiei.

În memoriul se arată că proiectul a fost propus de ministrul Toader fără studii de impact şi fără o prealabilă consultare asupra unor aspecte legislative esenţiale pentru asigurarea transparenţei decizionale, în raport cu magistraţii şi societatea civilă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ceata procuriceasca a lui Pitigoi in actiune! Pai cum sa renunte ei la privilegii si sa accepte legea raspunderii magistratilor? Este asa de dulce viata de procuror, sau chiar de judecator al campului tactic, atunci cand te simti Dumnezeu pe pamant si poti privi la un primministru ca la o biata ganganie!

3 octombrie 2017 8:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.