Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Frumoasa blondă a luat în sfârşit taurul de coarne şi a răspuns curiozităţilor despre relaţia ei cu unul dintre cei mai prolifici cântăreţi români, Smiley.

Extrem de secretoşi cu relaţia lor, Gina Pistol şi Smiley s-au ferit până acum să facă vreo declaraţie despre sentimentele care îi încearcă. Până acum, când fostul iepuraş Playboy a vrut să tune deasupra tuturor că nu este nimic imoral în ceea ce se întâmplă între ei. Însă nimeni nu a zis asta.

"Sunt un om care este liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte. Sunt un om normal, nu fac nimic greşit. Sunt o femeie care îşi trăieşte viaţa aşa cum simte ea. Ceea ce fac eu nu este nimic greşit. Nu sunt o femeie căsătorită care îşi înşală bărbatul, nu sunt o femeie care este într-o relaţie şi îşi înşală partenerul, nu sunt amanta cuiva. Fac ceva greşit că sunt un om care e liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte?", a spus Gina Pistol pentru revista Viva.

Integral pe Click!Comentarii

Lute Nu faci nimic gresit ,iti faci meseria !!!!

28 septembrie 2017 13:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.