Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Facebook ar putea primi o amendă de la Uniunea Europeană, începând de joi, pentru că a indus în eroare reglementatorii în timpul analizei din 2014 a preluării serviciului de mesagerie WhatsApp, potrivit unei surse citată de Bloomberg.

Comisia Europeană nu va răsturna decizia în cazul aprobării achiziţiei de 22 de miliarde de dolari, potrivit persoanei citate de Bloomberg, care a cerut să rămână anonimă, pentru că amenda nu a fost făcută încă publică.

Comisarul european Margrethe Vestager a luat în vizor compania după ce Facebook a anunţat schimbări ale politicii de confidenţialitate, în august, care ar permite platformelor care îşi distribuie reclamele pe Facebook şi Instagram să extragă date de la WhatsApp. Compania a informat UE, în 2014, că nu va combina datele WhatsApp cu alte servicii, dar a făcut acest lucru anul trecut, scrie Bloomberg.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.